Spring Retreat

Ontdek de weldaad van de lente in ons Spring Retreat

Parkeer de drukte en omarm de verfrissende energie van de lente tijdens onze exclusieve dag retreat op vrijdag 29 maart! Laat stress achter je terwijl we je meenemen op een betoverende reis naar vernieuwing en vitaliteit. In onze prachtige natuurlijke omgeving en met zorgvuldig samengestelde activiteiten, biedt deze retreat de perfecte gelegenheid om jezelf op te laden en een diepe connectie te maken met het ontluikende leven om je heen.

Stap uit de hectiek en dompel jezelf onder in onze oase van rust. Onze lente retreat omvat onder andere verkwikkende yoga- en meditatiesessies die je zullen begeleiden naar een staat van innerlijke harmonie. Daarnaast werken we met de prachtige energie van het seizoen en omarmen we de helende krachten van kruiden en kristallen. Laat je verwonderen door de subtiele alchemie van geneeskrachtige kruiden die we gebruiken om jouw lichaam en geest meer in balans te brengen. Laat tenslotte je zintuigen ontwaken met heerlijke gezonde maaltijden die zijn afgestemd op het seizoen, bereid met verse, lokale ingrediënten die een feest voor de smaakpapillen zijn.

Spring Retreat

Ontdek de weldaad van de lente in ons Spring Retreat. Laat stress achter je terwijl we je meenemen op een betoverende reis naar vernieuwing en vitaliteit om jezelf op te laden en een diepe connectie te maken met het ontluikende leven om je heen.

  • 1 april 2024
  • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
139 .
Uitverkocht

Of je nu behoefte hebt aan ontspanning, inspiratie of gewoon een adempauze, deze lente retreat belooft een onvergetelijke dag te worden waarop je vernieuwde energie en een dieper gevoel van welzijn zult ervaren. Lees hier meer en reserveer op tijd je plek voor deze betoverende dag vol ontspanning en vernieuwing!

Wat neem je na de Spring Retreat mee naar huis?

  • Innerlijke Vernieuwing: Je ervaart een diepe innerlijke vernieuwing en een hernieuwde balans na een dag vol verkwikkende activiteiten en wellness.
  • Kracht van Zelfzorg: Je leert concrete zelfzorgtechnieken met behulp van kruiden en kristallen, waardoor je deze krachtige tools in je dagelijkse leven kunt integreren.
  • Stressvermindering: Je vermindert stress en laat negatieve energie los, waardoor je met een lichter hart naar huis gaat.
  • Verbondenheid met de Natuur: Je voelt een diepere verbondenheid met de natuur door de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden en de energetische resonantie van kristallen.
  • Positieve Energie: Je neemt de positieve lente-energie mee naar huis, gevuld met een hernieuwd gevoel van vitaliteit, inspiratie en een dieper begrip van zelfzorg.

Wil je de kracht van het voorjaar ervaren?
Meld je aan.

(VOL)

Expert

Ontwaken in zachtheid

Data, tijden en kosten

Op dit moment zijn alle plekjes voor het retreat gereserveerd. Wil je op de reservelijst indien er een plekje vrijkomt? Stuur dan even een mailtje.

Voor slechts €139,- per persoon (inclusief btw) kun je deelnemen aan een dag vol vernieuwing en welzijn. Nodig een vriendin uit of geniet samen met je moeder met ons speciale Duo Ticket voor slechts €129,- per persoon.

Heb je nog vragen of voel je een nieuwsgierig verlangen? Aarzel niet om ze met ons te delen via het contactformulier. Ik, Nienke, sta klaar om persoonlijk contact met je op te nemen en al je vragen met liefde te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Wat is een retreats?

Een retreat is een (korte of langere) periode waarin mensen zich terugtrekken uit hun normale dagelijkse leven, om zich te concentreren op zelfreflectie, persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling of het herstellen van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het biedt een gelegenheid om los te komen van de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden, en je te richten op innerlijke rust, herstel en groei. Retraites kunnen variëren in duur, van een dag tot enkele weken, en kunnen verschillende activiteiten omvatten, zoals meditatie, yoga, workshops, stille contemplatie, en meer.

Wat mag ik verwachten van een dag retreat?

Tijdens een dag retreat kun je verschillende werkvormen verwachten bijvoorbeeld meditaties, yoga, of inspirerende workshops. Afhankelijk van het thema van een dag retraite. Daarbij Je geniet van gezonde maaltijden en hebt tijd voor reflectie.

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren voor deze retreat?

Tot 30 dagen voor aanvang van de retreat ontvang je een volledige restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang wordt de helft van het inschrijfgeld gerestitueerd. Annuleer je binnen 14 dagen voor aanvang, dan vindt er geen restitutie plaats.

Mag ik mijn deelname aan een ander geven als ik onverwacht niet kan?

Ja, indien je onverwacht niet kunt, mag je je inschrijving overdragen aan iemand anders. Het is wel belangrijk dit vooraf aan ons te communiceren.

Heb ik specifieke ervaring met yoga of mediatie nodig om deel te kunnen nemen?

Nee, het retreat is toegankelijk voor iedereen en verreist geen specifieke opleiding of ervaring.

Moet ik iets meenemen naar het retreat?

Uiterlijk een week voor aanvang van de retreat ontvang je informatie over de benodigheden voor dit retreat.