Mooie stel!

Hartelijk dank voor jullie interesse in de Soulleadership jaartraining! Super dat jullie overwegen deel te nemen aan deze transformerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nemen daarom altijd de tijd om met elk stel in gesprek te gaan. Na ontvangst van jullie aanmelding nemen we snel persoonlijk contact op, om een afspraak te maken voor een verkennend telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we samen onderzoeken in hoeverre de Divine Union Soulleadership jaartraining aansluit bij jullie verlangens en doelen.

Bedankt voor jullie aanmelding en we kijken ernaar uit om jullie beter te leren kennen tijdens ons gesprek!

Warme groet,

Nienke en Tabe de Boer

Grondleggers Soulleadership

Herontdek de magie en versterk jullie relatie met onze jaartraining voor stellen

Soulleadership voor stellen

 • Persoonlijke intake met Nienke en Tabe
 • 7x een retreat dag
 • Een veilige groep met maximaal 7 stellen
 • Heerlijk biologisch eten & koffie/thee/sapjes
 • Vier tussentijdse workshops
 • Drie individuele relatie sessies
 • Persoonlijke Astrologische Relatie reading
 • Oefeningen voor thuis in de Soulacademy
 • Alle trainingsmaterialen
 • 21 november 2024
 • Nog 7 plaatsen over
Eenmalig per stel of in termijnen.
6900 .
We nemen contact op voor een intakegesprek

Doorbreek vastgeroeste patronen en ontdek opnieuw de magie van verbinding in jullie relatie tijdens onze jaartraining 'Divine Union Soulleadership' voor stellen. Samen creëren we een veilige en ondersteunende ruimte voor groei, intimiteit, en begrip, waarin jullie de diepte van jullie relatie kunnen verkennen en versterken. Tijdens deze transformerende reis zullen jullie niet alleen opnieuw verbinding maken met elkaar, maar ook met jezelf. Jullie worden uitgenodigd om te zien waardoor de verbinding afgenomen is en samen te werken aan het herstel ervan.  

Door middel van doelgerichte oefeningen, diepgaande gesprekken en praktische tools, zullen jullie samen weer vreugde van plezier herontdekken en cultiveren. Sensualiteit zal een integraal onderdeel zijn van jullie relatieverdieping, waarbij jullie elkaars lichamen leren lezen en eren. Jullie leren om vanuit je eigenheid de eenheid met de ander weer te voelen. Jullie leren hoe je verschillen kunt omarmen en gebruiken als bron van groei en wederzijdse verrijking.

Aan het einde van deze reis zullen jullie niet alleen een vernieuwde en diepere verbinding met elkaar ervaren, maar ook een dieper begrip van jezelf en je partner. Jullie zullen in staat zijn om met vertrouwen en liefde samen verder te groeien, en een relatie te creeren die vervuld is met liefde, respect, en vreugde in de volledige belichaming van wie jullie als stel werkelijk zijn.

Voor wie?

Deze jaartraining is bedoeld voor stellen die een diepere verbinding en weer plezier in hun relatie willen ervaren. Het is voor stellen die de wens hebben om samen te groeien, te bloeien en sleur te doorbreken, en die openstaan voor het verkennen van nieuwe wegen naar intimiteit, begrip en liefde. Ieder vanuit hun eigenheid. 

Dit programma is voor stellen die voelen dat er meer is in hun relatie, die bereid zijn om diepgaande gesprekken aan te gaan en samen te werken aan het versterken van hun verbinding. Of je nu een pasgetrouwd stel bent dat een sterke basis wil leggen voor de toekomst, een langdurig partnerschap wilt verdiepen of een relatie wilt herstellen na uitdagingen, deze jaartraining biedt een veilige en ondersteunende omgeving om samen weer te groeien en te bloeien.

De training is geschikt voor stellen van alle leeftijden, achtergronden en levensstijlen. Of jullie nu aan het begin staan van jullie relatie of al vele jaren samen zijn, deze jaartraining laat jullie de unieke verbinding van jullie relatie herontdekken en ervaren.

Wat gaat het voor jullie doen?

Divine Union Soulleadership brengt jullie: 

 • Een veilige en ondersteunende ruimte om elkaar vanuit waarheid en vertrouwen weer te ontmoeten.
 • Inzicht in 'waarom' jullie samen zijn en wat jullie mogen leren in deze relatie.
 • Ruimte om los te komen van oude ingesleten patronen en sleur.
 • De ontdekking hoe je jullie relatie nieuw leven kunnen inblazen en een diepere betekenis en plezier kunnen geven.
 • Doelgerichte werkvormen en opdrachten die jullie samen laten groeien en elkaar op nieuwe manieren leren (ver-) kennen.
 • Verdieping van jullie intimiteit waardoor jullie je fysiek en emotioneel meer verbonden voelen met elkaar.
 • De omarming van jullie eigenheid door te leren hoe jullie unieke eigenschappen en persoonlijkheden een bron van groei en verrijking zijn.
 • Het herontdekken van meer levensplezier waardoor jullie weer een gedeeld gevoel van vreugde en vervulling ervaren.
 • Versterking van jullie sensualiteit waarbij jullie leren elkaars lichamen met genot te eren.

Zijn jullie er klaar voor om jullie relatie weer te bezielen?

Ga dan mee op reis en vraag jullie vrijblijvende kennismaking aan.

Methode

De unieke methode van Soulleadership is ontwikkeld om jullie te herinneren aan de liefde en eigenheid die stroomt vanuit de wijsheid van jullie verbondenheid. Het doel is om samen te herinneren en de moed te vinden om te ontdekken wat jullie samenzijn in dit leven jullie ten diepste wil leren. Hierbij is het essentieel om eenheid te creëren vanuit jullie eigenheid. Voor vrouwen vraagt dit om het thuiskomen in haar bekken, voor mannen om weer te openen vanuit het hart. Alleen vanuit die eigenheid is er de potentie om de unieke eenheid in jullie relatie te ervaren en te belichamen.  

Waarom is dit zo goed?

De reis brengt jullie door de zeven aspecten van United Soulleadership. Jullie starten met United Safety, waar jullie leren om angst, verwonding en onveiligheid te transformeren naar vertrouwen en kwetsbaarheid naar elkaar. Vervolgens verdiepen jullie je in United Love om alles te ontdekken over verbinding maken met elkaar vanuit speelsheid en plezier. In United Fire leren jullie het vuur van hartstocht en passie aan te wakkeren en in kracht tot uiting te brengen, terwijl United Compassion jullie leert over het verzachten, openen en toelaten van elkaar als het leven stormachtig is. United Voice richt zich op het voelen en uiten van jullie verlangens, dromen, en toekomst. United Sight laat jullie diep openen naar de magie van het leven in je lichaam, hart en ziel door de witte tantra. De reis bereikt haar hoogtepunt in United Soul, waar alles samenkomt en jullie de verbinding met elkaar weer in bezieling belichamen. 

Tijdens de Soulleadership™ training ervaar je een divers scala aan methoden en technieken, waaronder various Bodywork, Breathwork, Feminine Rituals, Bloodmysteries, Diepte psychologie, Tantra, Meditatie, Soulbirthing™, Astrologie van de ziel, Nidra, Dans, Trauma release, Systemisch werk, Soulpsychologie™ en meer.

experts

Jullie gidsen in deze jaartraining

Hoe ziet het jaar eruit in detail?

Jullie maken deel uit van een intieme groep van maximaal 7 stellen, waarbij je gedurende elke fase van je Soulleadership reis professioneel wordt begeleid door Nienke en Tabe. Het jaar is inclusief en zeer overvloedig, met onder andere retraitedagen, 1-op-1 sessies, relatie sessies, een Soulacademy en vele extra's. Hieronder lees je meer over wat het jaar jullie te bieden heeft. 

Uitgebreide intake

Tijdens het intaketraject maken jullie kennis met drie experts. Eerst ontmoet je Nienke en Tabe, met wie jullie een zeer uitgebreide intake hebben over deze jaartraining en jullie verlangens. Dit wordt aangevuld met informatie vanuit je relatie astrologie, waarbij Leanne kijkt naar unieke zielsaspecten die samenkomen in jullie relatie en een volledig beeld geven van wie jullie ten diepste zijn, waarom jullie samen zijn en welke lessen, patronen en potentie er voor jullie schuilgaat in jullie relatie.

Ook jullie beide fysieke lichamen krijgen de nodige aandacht. Tijdens de intake met Joke ondergaan jullie beide een iriscopie, aangezien de ogen de spiegels zijn naar de belichaamde Ziel. Deze iriscopie geeft inzicht in welke mate jullie lichamen mogelijk ondersteuning nodig heeft bij het maken van deze reis. De input van de gesprekken met Tabe, Leanne en Joke vormt samen een uitgebreid beeld van de aandachtspunten voor jullie jaartraining.

Retraitedagen

Het jaar omvat zeven een-daagse retraites op Landgoed Linge Zicht in Gendt. Tijdens elke retraite ontvang je de initiatie naar een van de 7 aspecten van Sacral Soulleadership, altijd onder de bezielende begeleiding van Nienke en Tabe.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding en relatiesessies

Gedurende het jaar heb je vier live relatiesessies met Nienke en Tabe. Deze gezamelijke sessies verdiepen zich op de voortgang in jullie reis en wat jullie hierin ervaren. Daarnaast heb je als man drie keer een 1-op-1 sessies met Tabe en als vrouw drie keer een 1-op-1 sessie met Nienke. Deze 1-op-1 sessies verdiepen zich op thema's waar je als man of vrouw in de ervaring van je mannelijkheid of vrouwelijkheid, blokkades ervaart. Daarnaast heb je het hele jaar de mogelijkheid om met Nienke en Tabe contact op te nemen als er dingen spelen, met persoonlijke aandacht voor jullie.

Toegang tot jullie Soulacademy

Tijdens jullie deelname en tot een jaar na afronding heb je toegang tot de Soul Academy. Hier vinden jullie voor en na elke retraite dag voorbereidende en integrerende opdrachten, oefeningen, meditaties, nidra's en meer.

Extra's naar wens

Jullie hebben de mogelijkheid om de Soulleadership-training aan te vullen met korting op workshops, yoga lessen en cirkels. Zo kun jullie de reis nog verder verdiepen naar eigen behoefte.

Alle details op een rij

De opbouw van jullie jaar:

 1. De 1e retreatdag ‘United Safety' is op donderdag 21 november 2024.
 2. De 2e retreatdag ‘United Lover’ is op donderdag 19 december 2024.
 3. De 3e retreatdag ‘United Fire’ is op donderdag 6 februari 2025.
 4. De 4e retreatdag ‘United Heart’ is op donderdag 20 maart 2025.
 5. De 5e retreatdag ‘United Voice’ is op donderdag 8 mei 2025.
 6. De 6e retreatdag ‘United Sight’ is op donderdag 12 juni 2025.
 7. De 7e retreatdag ‘United Soul’ is op donderdag 3 juli 2025.
 • Persoonlijke intake met Nienke en Tabe      
 • 7 x een retreate dag van 10.00 tot 22.00
 • Heerlijk biologisch eten & koffie/thee/sapjes        
 • Vier gezamelijke Soulsessies met Nienke en Tabe
 • Drie individuele sessies met Tabe of Nienke  
 • Ondersteuning van Nienke en Tabe in het eerste jaar
 • Persoonlijke Astrologische Relatie reading
 • Persoonlijke Iriscopie van Joke
 • Toegang tot de Soulacademy
 • Korting op events, workshops en cirkels
 • Alle trainingsmaterialen en ‘fijne nice to haves’!         

 

Investering

De investering voor deze verbindende reis bedraagt in totaal per stel €6900,-. Let op, vol= vol. Voelen jullie een innerlijk 'Ja', maar kunnen jullie het bedrag niet in één keer betalen? Geen zorgen, we kunnen in goed overleg afspraken maken over jullie betaaltermijnen. Er is altijd een manier om deel te nemen, voel je vrij om hierover te spreken zonder schaamte.

De jaartraining is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw. Jullie aanmelding wordt definitief na ontvangst van de aanbetaling van €250,-.

            

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd vraagt dit jaarprogramma?

Het jaarprogramma vraagt een tijdsinvestering van minimaal 2 uur per week tot zoveel jullie samen wensen!

Is er een minimum of maximum leeftijd om mee te kunnen doen?

Vanaf ongeveer 25 jaar ben je welkom om in te stromen in deze Soulleadership training. Er is geen maximale leeftijd aan deze training verbonden, wel is het belangrijk dat je fysiek in staat bent trappen op te kunnen lopen en buiten in de natuur kunt zijn.

Krijg ik ook 1-op-1 begeleiding tijdens het programma?

Ja, in vier 1 op 1 live sessies verdiepen we samen op onderwerpen of blokkades die voor jullie belangrijk zijn. Daarnaast kun jullie altijd contact zoeken bij urgente vragen of situaties.

Hoe weet ik of dit bij ons past?

Wanneer jullie open staan om jezelf in spiegels te zien en te verbinden in alle openheid en kwetsbaarheid met als doel weer thuis te komen in jullie relatie weet je dat deze training passend voor jou is.

Wanneer is het niet geschikt voor ons?

Deze training is niet geschikt als je niet wilt verbinden met anderen in een groep of gecreëerde illusies en onwaarheden over jezelf en jullie relatie los te laten.

Biedt je ook uitsluitend 1 op 1 sessies voor stellen?

Ja, ik biedt ook 1 op 1 sessies voor stellen. Omdat we in deze sessies niet de diepte in kunnen die in de jaartraining wel geboden wordt adviseren we voor diepgaande transformatie deelname aan de jaartraining.

Wat versta jullie onder sensualiteit en heeft deze jaartraining met seks te maken?

Sensualiteit is voor ons een levensenergie en heeft in de basis niets met seksualiteit te maken. Sensualiteit is de pure liefde voor het leven en de belichaming van jezelf in jouw leven. Sensualiteit kan wel aan de basis liggen voor het verdiepen van intimiteit en seksualiteit. In de jaartraining zullen we geen expliciete seksuele handelingen plaatsvinden.

Welke ervaring hebben we nodig om mee te kunnen doen?

Er is geen specifieke voorkennis, opleidingsniveau of (spirituele) ervaring vereist.

Kunnen we een retraite dagen inhalen of wat gebeurt er als we onverhoopt niet mee kunnen doen?

We kunnen natuurlijk nooit in de toekomst kijken, mocht het zo zijn dat je door overmacht (ernstige ziekte, ongevallen of anders) niet deel kunt nemen aan de retreatdagen dan vinden we samen een passende wijze om dit in te halen tijdens een 1 op 1 sessie met jullie.

Wat is de investering en kunnen we ook in termijnen betalen?

De investering als koppel bedraagt €6900. In termijnen betalen is mogelijk.

Is de investering het waard?

Alle koppels die jullie voor zijn gegaan beantwoorden deze vraag volmondig met ‘ja’ en geven aan dat ze dit jaren eerder hadden willen leren.

Welke methodiek gebruiken jullie?

We gebruiken de speciaal ontworpen en zeer effectieve Soulleadership methodiek. In deze methodiek reis je door de 7 lagen van jullie united Soul en leer je de relatie opnieuw te bezielen

Waar vindt de jaartraining plaats?

De jaartraining vindt plaats op Landgoed Linge Zicht. Een plek waar de natuur om je heen voelbaar is, het water nog stroomt en verstilling als vanzelf ontstaat. Landgoed Linge Zicht is gevestigd aan de Flierensestraat 55 in Gendt (Gelderland).

Kunnen ook koppels van gelijke sekse deelnemen aan deze training?

Jazeker, ook koppels van gelijke sekse kunnen deelnemen aan de Divine Union jaartraining

Zijn jullie er klaar voor om jullie relatie weer te bezielen?

Maak dan vrijblijvend kennis met ons.