Vuuravond voor mannen

Mannen, brothers, het is tijd voor vuur. De magie van het vuur. Vuur verbindt, verbroedert, verlicht, verwarmt en brandt weg wat niet meer nodig is. Op deze vuuravond keren we terug naar de oude traditie van mannen van het vuur, waar we met elkaar delen wat ons bezighoudt, wie we zijn en waar onze zorgen liggen. We keren terug naar onze “OER”, een OER van NU. We verbinden lichaam, hoofd, hart en ziel om zo vanuit onze kern het “MAN” zijn, met compassie, opnieuw te eren. We zullen elke vuuravond dan ook een bijzondere vuurceremonie uitvoeren om hier invulling aan te geven. Het is een avond van transformatie, waar we het verleden verbranden en ruimte maken voor nieuwe groei. Met elk stuk hout dat we aan het vuur toevoegen, laten we los wat ons tegenhoudt om volledig tot bloei te komen.

Benieuwd naar een vuuravond? Maak de eerste avond gratis kennis. 

Vuuravond voor mannen

  • 7 juni 2024
  • Nog 11 plaatsen over
Tabe de Boer

Expert Tabe de Boer

25 .
Datum en details

De avonden starten om 19.30, inloop vanaf 19.20 tot ongeveer 21.30 en vinden plaats op Landgoed Linge Zicht. De locatie daarvan is Flierensestraat 55 in Gendt, Gelderland. 

De prijs voor deze bekrachtigende vuuravond is per avond €25 per man. Dit is inclusief btw, thee en lekkers.   

De eerstvolgende maancirkel vindt plaats op vrijdag 7 juni en staat in het teken van het element 'Midzomer', een periode vol kracht. Ben je er klaar voor om die kracht in jezelf aan te wakkeren?

Wat is een vuuravond en wat gebeurt er tijdens een vuuravond?

Een vuuravond is een bijeenkomst waarin we als mannen samenkomen om de kracht van het vuur te verkennen en te vieren. We werken tijdens een vuuravond met verschillende werkvormen, waaronder meditatie, rituelen, het delen van persoonlijke ervaringen, het stellen van intenties, creatieve expressie en het creëren van een veilige ruimte voor openhartige gesprekken. De focus ligt vaak op het verbinden met de oerkracht van het vuur.

Wat kost een vuuravond per persoon?

Deelname aan een vuuravond kost €25 per man. Dit is inclusief materialen, thee, lekkers en btw.

Hoe lang duurt een vuuravond?

Een vuuravond begint om 19.30 met een inloop vanaf 19.20 en duurt tot ongeveer 21.30.

Ik vind het moeilijk om over mezelf te praten in een groep, is een vuuravond dan wel iets voor mij?

Een vuuravond nodigt uit om te delen, altijd zonder druk of verwachtingen. Je kunt dus helemaal veilig zijn in het wel of niet willen delen van persoonlijke ervaringen.