Een boost voor de geweldige Godin in jou

Stap binnen in de betoverende cirkel van vrouwelijke kracht en plezier tijdens onze Godinnen Cirkel avonden. Hier geven we een krachtige boost aan je vrouwzijn terwijl je landt in je lijf en uit je hoofd stapt. Verwacht geen lange gesprekken, maar een eenvoudige en diepgaande connectie met jezelf op een laagdrempelige, fijne manier. Plezier hebben, ontspannen en verbinden in sisterhood staan centraal.

Tijdens deze avonden, dompelen we onszelf onder in de wereld van de godinnen. Elke godin die centraal staat vertegenwoordigt een prachtig archetype. Van de moderne vrouw, de tedere liefdevolle moeder, de sensuele Aphrodite tot de wilde creatieve Kali. We creëren we een fijne en veilige ruimte waarin we diepgaand verbinden met deze archetypische godinnen in onszelf.

Dans, massage, embodiment - alles zit in deze ervaring. Iedere avond leert jouw je emoties in kracht te omarmen, te landen uit je hoofd in je lijf en geweldige verborgen kanten van jezelf te ontdekken. Deze Godinnen Cirkel avonden nodigen je uit om te verbinden met jouw volledige vrouw-zijn en om te stralen met de ongeëvenaarde kracht van jouw innerlijke godin.

Treed binnen in de cirkel van innerlijke godinnen en laat jezelf stralen!

Godinnencirkel

Stap binnen in de betoverende cirkel van vrouwelijke kracht en plezier tijdens onze Godinnen Cirkel avonden. Boost je vrouwzijn, landt in je lijf en ervaar plezier, ontspanning en verbinding in modern sisterhood.

  • Start 30 juni 2024
  • Nog 12 plaatsen over
Per avond
29 .
Wanneer

Details en data

Benieuwd welke Godinnen de komende avonden centraal staan? 

Maeve, is een van de meest prominente godinnen uit de Ierse mythologie. Met haar reis je naar de heilige seksualiteit en het cyclische vrouwelijke lichaam (zondag 30 juni 2024).

Kali, de krachtige en complexe godin uit de Hindoeïstische traditie neemt je mee in haar wereld van 'sacred rage' en laat je kennismaken met belichaamde dans (vrijdag 30 augustus 2024). 

Maria Magdalena, neemt je mee naar de wereld van massage met compassie en hartskracht (vrijdag 4 oktober 2024).

Durga, de godin uit de Hindoeistische traditie. Zij laat je zien hoe je gaat staan voor je waarheid en dit helemaal te voelen en te leven (zondag 15 dec 2024). 

Hecathe, een Griekse godin die vaak wordt geassocieerd met magie, toverij, de maan en kruispunten. Zij neemt je mee naar de magie, toverij, de maan en kruispunten in je leven (vrijdag 17 jan 2025). 

Goddess, De godin in jou. Zij toont zich aan jou en laat je zien wat je ware aard is. Bereid je voor op een avond vol plezier en vreugde (vrijdag 7 maart 2025). 

De avonden starten om 19.30, inloop vanaf 19.20 tot ongeveer 22.00 en vinden plaats op Landgoed Linge Zicht. De locatie daarvan is Flierensestraat 55 in Gendt, Gelderland. 

 

Wat is een godinnencirkel en wat gebeurt er tijdens een cirkel?

Deze godinnencirkel staat in het teken van verbinden met je lijf, uit je hoofd komen, genieten, plezier hebben en voelen wat er in je stroomt. Dans, massage, vrouwelijk embodiment zijn werkvormen die je kunt verwachten.

Wat kost deelname aan de godinnencirkel?

Deelname aan de godinnencirkel kost €29 per vrouw. Dit is inclusief materialen, thee, lekkers en btw.

Hoe lang duurt een godinnencirkel?

Een godinnencirkel begint om 19.30 met een inloop vanaf 19.20 en duurt tot ongeveer 22.00.

Ik vind het moeilijk om over mezelf te praten in een groep, is een cirkel dan wel iets voor mij?

Dan is deze cirkel juist voor jou! Geen lange gesprekken, maar juist uit de woorden en je hoofd, landen in je lijf.

Ik wil steeds een losse avond meedoen, kan dat ook?

Ja, dat kan! Je kunt je per avond opgeven en besluiten of je deelneemt.

Jouw gids in deze cirkel