Mooie vrouw!

Hartelijk dank voor jouw interesse in de Soulleadership jaartraining! Super dat je overweegt deel te nemen aan deze transformerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en neem daarom altijd de tijd om met elke vrouw in gesprek te gaan. Na ontvangst van jouw aanmelding neem ik snel persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken voor een verkennend telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we samen onderzoeken in hoeverre de Divine Feminine Soulleadership jaartraining aansluit bij jouw behoeften, doelen en wat je verlangens zijn.

Bedankt voor jouw aanmelding en ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen tijdens ons gesprek!

Warme groet,

Nienke de Boer

Grondlegger Soulleadership

Het is tijd jouw vrouwelijke schatkamer te openen

Soulleadership voor vrouwen

 • 14 trainingsdagen
 • Vijf 1-op-1 sessies met Nienke
 • Zeer uitgebreide intake
 • Astrologisch Zielsprofiel
 • Soulacademy toegang
 • Modern Sisterhood
 • Kleine groep met maximaal 12 vrouwen
 • Persoonlijke begeleiding door Nienke
 • Alle materialen en bio catering
 • Start 20 september 2024
 • Nog maar 1 plaatsen over
 • Krijg toegang tot de Soulacademy
Eenmalig of in termijnen.
3900 .
We nemen contact op voor een intakegesprek

Sacral Soulleadership is een jaartraining waarin je jouw vrouwelijkheid herontdekt en jezelf in al haar pracht bezielt. Met diepgaande verbinding met je oeroude zielswijsheid, omarm je stap voor stap de zeven lagen van je Sacral Soul, dè schatkamer in je buik. Deze reis leidt tot ont-wikkeling, herstelt kracht, versterkt verbinding en brengt eenheid en levensgenot in jezelf. Aan het einde van deze reis luister je naar de fluisteringen van je ziel en dans je met het leven. Je belichaamt jouw unieke vrouwelijke leiderschap vanuit je Ziel.

De inschrijving voor de jaartraining 2024 is geopend

Voor wie?

Diep vanbinnen verlang je ernaar meer te leven dan wie je nu bent. Je weet dat er een essentieel deel van jou bestaat waarmee je uit verbinding bent geraakt. En ondanks het volgen van diverse cursussen en het kunnen verklaren van jezelf, lukt het je niet dit deel van jezelf terug te brengen. Je merkt dat je voornamelijk vanuit je hoofd leeft, moeite hebt met balans, vaak vermoeid bent en vooral leeft voor anderen. Ondanks de diepe 'ja' die je voelt bij deze jaartraining, ervaar je tegelijkertijd de angst voor de sprong in het diepe. Toch is er een ´weten´ dat je diep down een vrouw bent die vol overgave kan en wil genieten van het leven, zichzelf compleet belichaamt en vanuit kwetsbaarheid durft te verbinden, zowel met zichzelf als met anderen. Een vrouw die eindelijk vrede heeft gesloten met haar lichaam, er plezier aan beleeft en controle durft los te laten. Een vrouw die de mysteriën van het leven in zichzelf kent en in overgave is met ieder aspect ervan. Kortom, een vrouw die zichzelf totaal belichaamt vanuit haar Ziel.

Wat gaat het voor je doen?

Sacral Soulleadership brengt jou..

 • De ontwaking in jouw unieke eigen-heid en sensuele kracht
 • Inzicht in wie je ten diepste bent vanuit het perspectief van je Ziel
 • Een leven waarin je weer met een open hart verbind terwijl je met beide voeten stevig in de aarde staat
 • Terug in verbinding met je levensenergie en de draagkracht van je buik
 • De krachtige bedding van modern sisterhood
 • Heling van onzekerheid, minderwaardigheid, grenzeloosheid en angst door pure zelfliefde en compassie
 • Leiderschap over je eigen leven en de tools om het zonder pardon te leven
 • De volledige acceptatie van jezelf, het donker en het licht
 • Diep in je vrouwelijke lichaam om daar hoofd, buik, hart en Ziel te verbinden

Ben jij er klaar voor om je vrouwelijke schatkist te openen en weer te dansen met het leven? 
Maak vrijblijvend kennis met Nienke. 

Methode Soulleadership

De unieke methode van Soulleadership is ontwikkeld om je opnieuw bewust te verbinden met de wijsheid van je Ziel. Als vrouw maak je deze reis altijd vanuit je buik, dè vrouwlijke schatkamer waar sensuele levenslust en creatieve kracht verblijven. Voor vrouwen is dit de plek waar de Ziel ten diepste belichaamd wordt, maar waar ze door angst, schaamte en verwonding vaak niet meer mee verbonden zijn. Wanneer je weer toegang hebt tot deze innerlijke schatkist kun je deze openen en ontdek je een innerlijke wijsheid die je hogere bewustzijn activeert. Vanuit je bekken herinner je je oorsprong en vind je de moed om je oorsprong op jouw unieke manier weer te leven en te belichamen. Het uitpakken van jouw schatkist en het leren gebruiken van de schatten laten je als vrouw weer stromen waardoor je weer danst met het leven. Je komt tot leven, bent het leven en durft jezelf in al je schoonheid te laten zien.  

Waarom is dit zo goed?

De reis brengt je door de zeven aspecten van Sacral Soulleadership in je sacraal chakra, dè vrouwelijke schatkamer in je buik.  Je start met Sacral Safety, waar je leert angst en onveiligheid om te zetten naar innerlijk vertrouwen. Vervolgens verdiep je je in Sacral Sinn om alles te ontdekken over cyclisch leven en verbinding te maken met je heilige sensualiteit. In Sacral Fire leer je jouw unieke vrouwelijkheid krachtig tot uiting te brengen, terwijl Sacral Compassion je leert over het verzachten, openen en toelaten van plezier. Sacral Voice richt zich op het voelen en uiten van jouw lang onderdrukte wijsheid, terwijl Sacral Sight je diep laat openen naar de magie van het leven in je lichaam, hart en ziel. De reis bereikt haar hoogtepunt in Sacral Soul, waar alles samenkomt en je jezelf belichaamt in overgave aan jouw heelheid.

Tijdens de Soulleadership™ training ervaar je een divers scala aan methoden en technieken, waaronder various Bodywork, Breathwork, Feminine Rituals, Bloodmysteries, Diepte psychologie, Tantra, Meditatie, Soulbirthing™, Soul Astrology, Nidra, Dans, Trauma release, Systemisch werk, Soulpsychologie™ en meer.
 

Expert

Jouw gids voor deze jaartraining

Hoe ziet het jaar eruit in detail? 

Je maakt deel uit van een intieme en exclusieve groep van maximaal 12 vrouwen, waarbij je gedurende elke fase van je Soulleadership reis professioneel wordt begeleid door Nienke. Dit alles vindt plaats in de helende bedding van je elf Soulsisters. Het jaar is inclusief en zeer overvloedig, met onder andere 14 retraitedagen, 1-op-1 sessies, de support van je Sisterhood, een Soulacademy en vele extra's. Hieronder lees je meer over wat het jaar te bieden heeft. Na het eerste jaar is er de vrijwillige optie om door te stromen naar het tweede jaar. 

Uitgebreide intake

Tijdens het intaketraject maak je kennis met drie experts.

1. Eerst ontmoet je Nienke, met wie je tijdens deze intake over Soulpsychology, de jaartraining, je verlangens en jouw potentieel in Soulleadership praat.

2. Dit wordt aangevuld met informatie vanuit je Soul astrologie, waarbij Leanne, onze astrologe, kijkt naar jouw unieke zielsaspecten die een volledig beeld geven van wie je ten diepste bent, waarom je hier bent en waarom je de dingen ervaart zoals je ze ervaart.

3. Ook je lichaam krijgt natuurlijk de nodige aandacht. Tijdens deze intake met Joke, iriscopiste en natuurgeneeskundig therapeut, onderga je een iriscopie, aangezien de ogen de spiegels zijn van je Ziel. Deze iriscopie geeft diep inzicht in wat je lichaam nodig heeft om weer in haar volledige kracht te komen. Naar aanleiding van dit onderzoek ontvang je vrijblijvend een behandelplan.

De input van de gesprekken met Nienke, Leanne en Joke vormt samen een uitgebreid beeld van de aandachtspunten voor jouw jaartraining en biedt jou direct bij de start al vele waardevolle inzichten en eye-openers.

Retraitedagen

Het jaar omvat zeven tweedaagse retraites op Landgoed Linge Zicht in Gendt. Tijdens elke retraite ontvang je de initiatie naar een van de 7 aspecten van Sacral Soulleadership, altijd onder de bezielende begeleiding van Nienke met ondersteuning door Shirly. 

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Gedurende het jaar heb je 5 live 1-op-1 sessies met Nienke. Deze sessies verdiepen zich op de thema's waar jij blokkades ervaart. Daarnaast heb je het hele jaar de mogelijkheid om met Nienke telefonisch contact op te nemen als er dingen spelen, met persoonlijke aandacht voor jou.

Toegang tot jouw Soulacademy

Tijdens je deelname en tot een jaar na afronding heb je toegang tot de Soul Academy. Hier vind je voor en na elke tweedaagse retraite voorbereidende en integrerende opdrachten, oefeningen, meditaties, nidra's en meer.

Sisterhood

In de twaalf maanden van je Soulleadership-reis ontmoet je 11 unieke sisters. Samen dragen jullie elkaar, fungeren jullie als elkaars helende spiegels en grootste supporters, altijd vanuit kracht en niet vanuit een lotgenoten perspectief. Samen ontdek je de ware kracht van vrouwen en de heling die daaruit voortvloeit.

Extra's naar wens

Je hebt de mogelijkheid om de Soulleadership-training aan te vullen met korting op yogalessen, retreats en cirkels. Zo kun je je reis nog verder verdiepen naar eigen behoefte.

Alle details op een rij

De opbouw en data van het eerste jaar:

 1. De 1e 2-daagse ‘Sacral Safety’ is op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2024.
 2. De 2e 2-daagse ‘Sacral Sinn is op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2024.
 3. De 3e 2-daagse ‘Sacral Fire’ is op donderdag 12 en vrijdag 13 december 2024.
 4. De 4e 2-daagse ‘Sacral Compassion’ is op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2025.
 5. De 5e 2-daagse ‘Sacral Voice’ is op vrijdag 14 en zaterdag 15 maart 2025.
 6. De 6e 2-daagse ‘Sacral Sight’ is op vrijdag 25 en zaterdag 26 april 2025.
 7. De 7e 2-daagse ‘Sacral Soul’ is op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni 2025

Deze exclusieve reis bevat:

 • Persoonlijke diepgaande intake met Nienke
 • Iriscopie en vrijblijvend behandelplan om je lijf in haar kracht te brengen      
 • 7 x een live 2-daagse retreate (14 trainingsdagen)
 • Heerlijk eten & koffie/thee/sapjes        
 • Vijf individuele Soulsessies met Nienke          
 • Telefonische ondersteuning van Nienke in het eerste jaar
 • Persoonlijke Astrologische Soulreading
 • Toegang tot de Soulacademy
 • Alle trainingsmaterialen en ‘fijne nice to haves’!                 
 •  Korting* op yoga lessen, cirkels en retreats       

Investering

De investering voor deze leven veranderende reis bedraagt in totaal €3900,-, Als je je vóór 6 april 2024 inschrijft, ontvang je een eenmalige korting van €200,- op de totaalprijs. Let op, vol= vol. Voel je een innerlijk 'Ja', maar kun je het bedrag niet in één keer betalen? Geen zorgen, we kunnen in goed overleg afspraken maken over jouw betaaltermijnen. Er is altijd een manier om deel te nemen, voel je vrij om hierover te spreken zonder schaamte.

Wist je dat deze vrouwelijke leiderschaps jaartraining ook door vele werkgevers vergoed wordt? Check naar de mogelijkheden bij je werkgever. 

De jaartraining is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw. Jouw aanmelding wordt definitief na ontvangst van de aanbetaling van €250,-.

Voel je diep in jezelf een verlangen opborrelen?

De eerste en misschien wel de spannendste stap ligt bij jou: het uitspreken van jouw 'ja'.

Indien jouw antwoord 'ja' is, nodig ik je uit kennis te maken. Na ontvangst van jouw aanmelding zal ik persoonlijk contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek bespreken we de inhoud van de reis, jouw verlangen om deel te nemen en de match tussen beide. Als je na het kennismakingsgesprek nog steeds een 'ja' voelt, kun je je definitief aanmelden door een aanbetaling van €250,- over te maken. Heb je een verlangen, maar nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. Ik neem dan persoonlijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen..

We openen de deuren naar een besloten gemeenschap, waar je de vrijheid hebt om vragen te stellen en ervaringen te delen, allemaal zonder verplichtingen.

Hoeveel tijd vraagt dit jaarprogramma?

Het jaarprogramma vraagt een tijdsinvestering van minimaal 2 uur per week tot maximaal 16 uur per week, afhankelijk van jouw eigen inzet.

Is er een minimum of maximum leeftijd om mee te kunnen doen?

Vanaf ongeveer 25 jaar ben je welkom om in te stromen in deze Soulleadership training. Er is geen maximale leeftijd aan deze training verbonden, wel is het belangrijk dat je fysiek in staat bent trappen op te kunnen lopen en buiten in de natuur kunt zijn.

Krijgen we als koppel ook 1-op-1 begeleiding van jullie tijdens het jaarprogramma?

Ja, in vijf 1 op 1 live sessies verdiepen we samen op onderwerpen of blokkades die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast kun je altijd contact zoeken bij urgente vragen of situaties.

Hoe weet ik of dit bij me past?

Wanneer je open staat om jezelf in spiegels te zien en te verbinden in alle openheid en kwetsbaarheid met als doel weer thuis te komen in jezelf weet je dat deze training passend voor jou is.

Wanneer is het niet geschikt voor me?

Deze training is niet geschikt als je niet wilt verbinden met anderen en niet openstaat om zelf gecreëerde illusies en onwaarheden over jezelf en je leven los te laten.

Ik heb een burn-out / depressie / slik medicatie. Is het verstandig om mee te doen?

Deze jaartraining kan een zeer positieve werking hebben op een burn-out of depressie en is meermaals geadviseerd door (bedrijfs-) artsen. Graag bespreek ik jouw unieke situatie in detail tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Bied je ook uitsluitend 1-op-1 sessies?

Ja, ik bied ook 1-op-1 sessies. Omdat ik in deze sessies niet de diepte in kan gaan, die in de jaartraining wel geboden wordt adviseer ik voor diepgaande transformatie deelname aan de jaartraining.

Wat versta jij onder sensualiteit en heeft dit met seks te maken?

Sensualiteit is voor mij een levensenergie en heeft in de basis niets met seksualiteit te maken. Sensualiteit is de pure liefde voor het leven en de belichaming van jezelf in jouw leven.

Wat is de investering en kan ik ook in termijnen betalen?

De investering voor het eerste jaar is €3900. In termijnen betalen is mogelijk.

Kan deze jaartraining ook vergoed worden door mijn werkgever?

Ja, deze leiderschapstraining wordt door verschillende MKB-bedrijven en multinationals erkend als een 'state of the art' programma voor authentiek leiderschap.

Welke ervaring heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Er is geen specifieke voorkennis, opleidingsniveau of (spirituele) ervaring vereist.

Kan ik retraite dagen inhalen of wat gebeurt er als ik onverhoopt niet mee kan doen?

We kunnen natuurlijk nooit in de toekomst kijken, mocht het zo zijn dat je door overmacht (ernstige ziekte, ongevallen of anders) niet deel kunt nemen aan een van de tweedaagse retreats dan vinden we samen een passende wijze om dit in te halen op een ander moment.

Is de investering het waard?

Alle vrouwen die je voor zijn gegaan beantwoorden deze vraag volmondig met ‘ja’ en geven aan dat ze dit jaren eerder hadden willen leren.

Welke methodiek gebruik je?

Ik gebruik de speciaal ontworpen en zeer effectieve Soulleadership methodiek. In deze methodiek reis je door de 7 lagen van je sacrale Ziel en leer je jezelf vanuit je Ziel te belichamen.

Waar vindt de jaartraining plaats?

De jaartraining vindt plaats op Landgoed Linge Zicht. Een plek waar de natuur om je heen voelbaar is, het water nog stroomt en verstilling als vanzelf ontstaat. Landgoed Linge Zicht is gevestigd aan de Flierensestraat 55 in Gendt (Gelderland).

Ben jij er klaar voor om je vrouwelijke oerkracht te ontwaken?

Vraag jouw vrijblijvende kennismaking aan!