Dank!

Hartelijk dank voor jouw interesse in de Soulleadership jaartraining! Super dat je overweegt deel te nemen aan deze transformerende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en neem daarom altijd de tijd om met elke man in gesprek te gaan. Na ontvangst van jouw bericht neem ik persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken voor een verkennend telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we samen onderzoeken in hoeverre de Divine Masculine Soulleadership jaartraining aansluit bij jouw behoeften, doelen en wat je verlangens zijn.

Bedankt voor jouw bericht en ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen tijdens ons gesprek!

Man hug,

Tabe de Boer

Grondlegger Soulleadership

Het is tijd voor mannelijk leiderschap vanuit hart en ziel

Soulleadership voor mannen

 • 14 trainingsdagen
 • Vijf 1-op-1 sessies met Tabe
 • Zeer uitgebreide intake
 • Soulacademy toegang
 • Modern Brotherhood
 • Kleine groep met maximaal 12 mannen
 • Persoonlijke begeleiding door Tabe
 • Alle materialen en bio catering
 • Start 13 september 2024
 • Nog maar 6 plaatsen over
Tabe de Boer

Expert Tabe de Boer

Eenmalig of in termijnen.
3900 .
We nemen contact op voor een intakegesprek

Wat kun je verwachten?

Soulleadership voor mannen is een jaartraining waarin je jouw innerlijke kracht herontdekt en jezelf naar een nieuw niveau tilt. Met een diepe verbinding met je oeroude zielswijsheid, omarm je stap voor stap de zeven lagen van je hartskracht, de kern van wie je ten diepste bent. Deze reis leidt tot ontwikkeling, herstelt je veerkracht, versterkt verbinding en brengt eenheid en weer plezier in, en met, jezelf. Aan het einde van deze reis leef je vol overgave, vertrouwen en energie. Je belichaamt jouw unieke zelf leiderschap. 

De inschrijving voor de jaartraining 2024 is geopend.

Voor wie?

Bewust van het feit dat je uit je kracht bent, zoek je naar een weg om volledig terug te komen in je mannelijke eigenheid. Om in plaats van met onmacht en frustratie, op een verbindende manier in je relatie, vaderschap of leven te gaan staan. Je verlangt ernaar de OER mannelijkheid te herinneren en in deze moderne tijd op jouw unieke manier te leren belichamen. Om de krijger, de creatieveling, de visionair, de spirituele en de monarch in jezelf, weer te leven en te eren om zo met authenticiteit en vurige passie te gaan staan voor wie je volledig bent. Een leven met een open hart en beide voeten stevig op de aarde spreekt je aan en je zoekt naar een andere benadering van het ‘mannelijk moeten’ in deze maatschappij. Het schrikt je niet af om 'jezelf bij de ballen te grijpen' en eerlijk in de spiegel te kijken. Nieuwsgierig naar de transformatiekracht van vuur, ben je bereid te investeren in 'Modern Brotherhood'. Je staat open voor een nieuw soort leiderschap, gedreven door hart en ziel.

Wat gaat het voor je doen?

Sacred Soulleadership brengt jou.

 • Uit je hoofd en in je hart
 • Wakker worden in jouw authenticiteit en kracht als man
 • Zonder bullshit oog in oog met jezelf
 • Inzicht in wie je werkelijk bent, diepgaand verbonden met de wijsheid van je Ziel
 • Een leven waarin je weer met een open hart verbindt, terwijl je stevig in je schoenen staat
 • Herstel van de verbinding met je levensenergie en de kracht vanuit je hart
 • De kracht van modern brotherhood
 • De tools om al je Ego maskers te herkennen en af te zetten
 • De tools om je gevoel te laten spreken en te verbinden vanuit kwetsbaarheid
 • Bewust leiderschap over je eigen leven en de tools om het resoluut te leven
 • De volledige acceptatie van jezelf, zowel de donkere stukken als de lichte
 • De verbinding van hoofd, hart en Ziel

Ben je er klaar voor om eindelijk echt oog in oog met jezelf te komen? 

Vraag nu je (vrijblijvende) gesprek aan met Tabe.

Methode masculine Soulleadership

De unieke methode van Soulleadership is ontwikkeld om je als man te herinneren wie je werkelijk bent en opnieuw te verbinden met jouw oerwijsheid. Het doel is jouw Zielsdoel op aarde te herinneren en de moed te vinden jezelf authentiek en waarachtig te leven en te belichamen. Het creëren van eenheid tussen hoofd, hart en Ziel is hierbij essentieel. Vanuit deze eenheid kun je belichaamd leiderschap vanuit je Ziel manifesteren. Als man maak je deze reis altijd vanuit je hart, het epicentrum van mannelijke kracht en ankerplaats van de authentieke mannelijke ziel. Je maakt deze ontdekkingsreis via zeven harts initiaties. Onder professionele begeleiding reis je door de zeven lagen van je 'compassionate Sacred Soul' - jouw OERkracht - om laag voor laag af te leggen wat niet meer dient, te ontwaken in je ZIJN en jouw Soulpurpose te her-inneren.

Deze reis daagt je uit om te sterven in je eigen gecreëerde angst, om vervolgens te leven vanuit de hartsgedragen vuurkracht. Je wordt geleid naar de waarheid van jezelf als man, waarbij je elke illusie, verwachting of aangeboren rol onderzoekt en aflegt indien gewenst. Wanneer je als man in staat bent om een evenwicht te vinden tussen ontvangen en geven, en de oude pijnen rondom bescherming en het bieden van zekerheid kunt helen, ontstaat er een krachtige stroming van de mannelijke oer energie. Met deze energie verzacht je het (on)machtsgedreven ego en maak je je ego weer dienstbaar aan je hart.

Tijdens de Sacred Soulleadership™ training ervaar je een divers scala aan methoden en technieken, waaronder verschillende vormen van lichaamswerk, martial arts, breathwork, masculine rituals, shamanic healing, dieptepsychologie, tantra, meditatie, soulbirthing™, astrologie van de ziel, trauma release, systemisch werk, soulpsychologie™ en meer.

Expert

Jouw gids voor deze jaartraining

Hoe ziet het jaar eruit in detail? 

Je maakt deel uit van een intieme en exclusieve groep van maximaal 12 mannen, waarbij je gedurende elke fase van je Soulleadership reis, professioneel wordt begeleid door Tabe. Dit alles vindt plaats in de bedding van je Brotherhood. Het jaar is inclusief en zeer overvloedig, met onder andere 14 retraitedagen, 1-op-1 sessies, de support van je Brotherhood, een Soulacademy en vele extra's. Hieronder lees je meer over wat het jaar jou te bieden heeft. 

Uitgebreide intake

Tijdens het intaketraject maak je kennis met drie experts.

1. Eerst ontmoet je Tabe, met wie je tijdens de intake over Soulpsychology, de jaartraining, je verlangens en jouw potentieel in Soulleadership bespreekt.

2. Dit wordt aangevuld met informatie vanuit je Soul astrologie, waarbij Leanne, onze astrologe, kijkt naar unieke zielsaspecten die een volledig beeld geven van wie je ten diepste bent, waarom je hier bent en waarom je de dingen ervaart zoals je ze ervaart.

3. Ook je lichaam krijgt de natuurlijk de nodige aandacht. Tijdens de intake met Joke, iriscopiste en natuurgeneeskundig therapeut, onderga je een iriscopie, aangezien de ogen de spiegels zijn van je Ziel. Deze iriscopie geeft diep inzicht in wat je lichaam nodig heeft om weer in zijn volledige kracht te komen. Naar aanleiding van dit onderzoek ontvang je vrijblijvend een behandelplan.

De input van de gesprekken met Tabe, Leanne en Joke vormt samen een uitgebreid beeld van de aandachtspunten voor jouw jaartraining en biedt jou direct bij de start al vele waardevolle inzichten en eye-openers.

Retraitedagen

Het jaar omvat zeven tweedaagse retraites op Landgoed Linge Zicht in Gendt. Tijdens elke retraite ontvang je de initiatie naar een van de 7 aspecten van Sacral Soulleadership, altijd onder de bezielende begeleiding van Tabe. 

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Gedurende het jaar heb je 5 live 1-op-1 sessies met Tabe. Deze sessies verdiepen zich op thema's waar jij blokkades ervaart. Daarnaast heb je het hele jaar de mogelijkheid om met Tabe telefonisch contact op te nemen als er dingen spelen, met persoonlijke aandacht voor jou.

Toegang tot jouw Soulacademy

Tijdens jouw deelname en tot een jaar na afronding heb je toegang tot de Soul Academy. Hier vind je voor en na elke tweedaagse retraite voorbereidende en integrerende opdrachten, oefeningen, meditaties, nidra's en meer.

Modern Brotherhood

In de twaalf maanden van je Soulleadership-reis ontmoet je 11 unieke mannen. Samen dragen jullie elkaar, fungeren jullie als elkaars helende spiegels en grootste supporters, altijd vanuit kracht en niet vanuit een lotgenoten perspectief. Samen ontdek je de ware kracht van modern Brotherhood en de heling die daaruit voortvloeit.

Extra's naar wens

Je hebt de mogelijkheid om de Soulleadership-training aan te vullen met korting op yogalessen, retreats en cirkels. Zo kun je jouw reis nog verder verdiepen naar eigen behoefte.

 

Alle details op een rij

De opbouw van het eerste jaar:

 1. De 1e twee daagse ‘Sacred Safety’ is op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2024.
 2. De 2e twee daagse ‘Sacred Lover’ is op vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2024.
 3. De 3e twee daagse ‘Sacred Fire’ is op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2025.
 4. De 4e twee daagse ‘Sacred Compassion’ is op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari 2025.
 5. De 5e twee daagse ‘Sacred Surrender’ is op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2025.
 6. De 6e twee daagse ‘Sacred Sight’ is op vrijdag 16 en zaterdag 17 mei 2025.
 7. De 7e twee daagse ‘Sacred Soul’ is op vrijdag 27 en zaterdag 28 juni 2025.
 • Persoonlijke intake met Tabe           
 • 7 x een live 2-daagse retreate (14 trainingsdagen)
 • Heerlijk biologisch eten & koffie/thee/sapjes        
 • Vijf individuele live Soulsessies met Tabe
 • Telefonische ondersteuning van Tabe in het eerste jaar
 • Persoonlijke Astrologische Soulreading
 • Iriscopie met persoonlijke adviezen
 • Toegang tot de Soulacademy
 • Alle trainingsmaterialen en ‘fijne nice to haves’!                 
 • Korting* op yoga lessen       

De investering voor deze leven veranderende reis bedraagt in totaal €3900,-. Voel je een innerlijk 'Ja', maar kun je het bedrag niet in één keer betalen? Geen zorgen, we kunnen in goed overleg afspraken maken over jouw betaaltermijnen. Er is altijd een manier om deel te nemen, voel je vrij om hierover te spreken zonder schaamte.

Wist je dat deze leiderschaps jaartraining voor mannen ook door vele werkgevers vergoed wordt? Check naar de mogelijkheden bij je werkgever. 

De jaartraining is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief 21% btw. Jouw aanmelding wordt definitief na ontvangst van de aanbetaling van €250,-.

Wordt er iets in jou wakker?

De eerste en mogelijk meest uitdagende stap ligt bij jou: het uitspreken van jouw 'ja'.

Indien jouw antwoord 'ja' is, nodig ik je uit om je aan te melden door het invullen van het contactformulier. Na ontvangst van jouw aanmelding zal ik persoonlijk contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek bespreken we de inhoud van de reis, jouw motivatie om deel te nemen en de match tussen beide. Als je na het kennismakingsgesprek nog steeds een 'ja' voelt, kun je je definitief aanmelden door een aanbetaling van €250,- over te maken.

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. Ik neem persoonlijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen

Hoeveel tijd vraagt dit jaarprogramma?

Het jaarprogramma vraagt een tijdsinvestering van minimaal 2 uur per week tot maximaal 16 uur per week, afhankelijk van jouw eigen inzet.

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Vanaf ongeveer 26 jaar ben je welkom om in te stromen in deze Soulleadership training. Er is geen maximale leeftijd aan deze training verbonden, wel is het belangrijk dat je fysiek in staat bent trappen op te kunnen lopen en buiten in de natuur kunt zijn.

Krijg ik ook 1-op-1 begeleiding tijdens het programma?

Ja, in vijf 1-op-1 live sessies verdiepen we samen op onderwerpen of blokkades die voor jou belangrijk zijn. Daarnaast kun je altijd per whatsapp of telefoon contact zoeken bij urgente vragen of situaties.

Hoe weet ik of dit bij me past?

Wanneer je open staat om jezelf in spiegels te zien en te verbinden in alle openheid en kwetsbaarheid met als doel weer thuis te komen in jezelf, weet je dat deze training passend voor jou is.

Wanneer is het niet geschikt voor me?

Deze training is niet geschikt als je niet wilt verbinden met anderen en niet openstaat om zelf gecreëerde illusies en onwaarheden over jezelf en je leven los te laten.

Ik heb een burn-out / depressie / slik medicatie. Is het verstandig om mee te doen?

Deze jaartraining kan een zeer positieve werking hebben op een burn-out of depressie en is al meermaals geadviseerd door (bedrijfs-)artsen. Graag bespreek ik jouw unieke situatie in detail tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Bied je ook uitsluitend 1-op-1 sessies?

Ja, ik bied ook 1-op-1 sessies. Omdat ik in deze sessies niet de diepte in kan die in de jaartraining wel geboden wordt adviseer ik voor een diepgaande transformatie, deelname aan de jaartraining.

Welke ervaring of vooropleiding heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Er is geen specifieke voorkennis of (spirituele) ervaring vereist.

Kan ik een les blok inhalen of wat gebeurt er als ik onverhoopt niet mee kan doen?

We kunnen natuurlijk nooit in de toekomst kijken, mocht het zo zijn dat je door overmacht (ernstige ziekte, ongevallen of anders) niet deel kunt nemen aan een van de tweedaagse retreats dan vinden we samen een passende wijze om dit in te halen op een ander moment.

Wat is de investering en kan ik ook in termijnen betalen?

De investering voor het eerste jaar is €3.900. In goed overleg is in termijnen betalen mogelijk.

Kan deze jaartraining ook vergoed worden door mijn werkgever?

Ja, deze leiderschapstraining wordt door verschillende MKB-bedrijven en multinationals erkend als een 'state of the art' programma voor authentiek leiderschap.

Is de investering het waard?

Alle mannen die je voor zijn gegaan beantwoorden deze vraag volmondig met ‘ja’ en geven aan dat ze dit jaren eerder hadden willen ervaren.

Welke methodiek gebruik je?

Ik gebruik de speciaal ontworpen en zeer effectieve Soulleadership methodiek. In deze methodiek reis je door de 7 lagen van je Sacred Soul (hart) en leer je jezelf vanuit je Ziel authentiek te belichamen.

Waar vindt de jaartraining plaats?

De jaartraining vindt plaats op Landgoed Linge Zicht. Een plek waar de natuur om je heen voelbaar is, het water nog stroomt en verstilling als vanzelf ontstaat. Landgoed Linge Zicht is gevestigd aan de Flierensestraat 55 in Gendt (Gelderland).

Ben je er klaar voor jezelf te 
eindelijk te leren kennen? Vraag nu je vrijblijvende gesprek aan met Tabe.