Waarom Soulleadership?

In deze cruciale tijd in onze menselijke evolutie worden we allemaal uitgedaagd om te ontwaken uit een collectief coma dat duizenden jaren heeft geduurd. Waardoor we zijn gaan geloven dat ware macht buiten onszelf ligt, en we onze eigen kracht en heelheid zijn vergeten. Hierdoor ervaar je niet meer dat je deel uitmaakt van een groot geheel en een onbegrensde creatiekracht bezit. Toch nodigt de stem van je ziel je voortdurend uit om te herinneren wie je werkelijk bent.

Je ontmoeting met Soulleadership is geen toeval. Het is tijd om te ontwaken uit de illusies van angst die je zelf hebt gecreëerd en de eenheid in jezelf en met je leven te omarmen. Het is tijd om los te laten wie je was en te herinneren wie je werkelijk bent. Dit is de tijd om te ontwaken en te leven vanuit je diepste waarheid.

Onze visie

Je bent één. Dat ben je altijd geweest en dat zul je ook altijd zijn. 

Jij hebt gekozen voor dit leven. Door dit te accepteren en te belichamen creëer je rust in jezelf. 

Het leven is dualiteit, dat heb je nodig om de eenheid in jezelf te kunnen ervaren. 

Alles is liefde. Het niet ervaren van liefde is de oorzaak van de eenzaamheid die je in jezelf ervaart. 

Soulleadership methode

De methodiek van Soulleadership vindt zijn inspiratie in de zeven universele wetten, de teachings van Alice Bailey diverse healing tradities en het Shivaitische Tantrisme en wordt aangevuld met onze jarenlange ervaring en kennis. Dit vertaalt zich in een unieke hedendaagse methode waarin je zeven gerichte initiatiefases doorloopt om de verbinding met je Ziel te herstellen. De kern hiervan ligt in de lichamelijke ervaring als mens en het bewust worden van je mentale, emotionele en fysieke lichaam. Deze lichamen samen vormen jouw voertuig voor je ervaring als mens in dit leven en creërt in de uitlijning de potentie om je bewustzijn te verhogen, waardoor je weer kunt openen voor het stromen vanuit je Ziel.

Vrouwen maken deze zeven gerichte initiaties vanuit hun bekken, waar voor hen de Ziel ten diepste belichaamd wordt. Ons bekken is dè vrouwlijke schatkamer waar sensuele levenslust en creatieve kracht verblijven. Wanneer je weer toegang hebt tot deze innerlijke schatkist kun je deze openen en ontdek je een innerlijke wijsheid die je hogere bewustzijn activeert. Het uitpakken van jouw schatkist en het leren gebruiken van de schatten laten je als vrouw weer stromen waardoor je weer danst met het leven. Je komt tot leven, bent het leven en durft jezelf in al je schoonheid te laten zien.  

Mannen maken deze ontdekkingsreis via zeven harts initiaties, het epicentrum van mannelijke kracht en ankerplaats van de authentieke mannelijke ziel.  Het mannelijk energetisch hart vormt de ontmoetingsplaats van alle energie in en om je heen. Wanneer je als man in staat bent om een evenwicht te vinden tussen ontvangen en geven en de oude pijnen rondom bescherming en het bieden van zekerheid kunt helen, ontstaat er een krachtige stroming van de mannelijke oer energie. Met deze energie verzacht je het (on-)machtsgedreven ego en maak je je ego weer dienstbaar aan je hart. 

Stellen reizen samen door zeven One-Soul initiaties. Wanneer zij samen in staat zijn om een flexibel evenwicht te vinden tussen mannelijke en vrouwelijke energie en zich beide kunnen openen in kwetsbaarheid, ontstaat er een krachtige en helende stroom van liefde. Deze liefdesstroom brengt harmonie en vrede in elke relatie, in jezelf en met anderen. Vanuit deze basis van vrede ontstaat de potentie om met behoud van je eigenheid samen te smelten in een divine union. De essentie van eenheid en van ziel. 

"En het is waar. Je sterft een stuk. 

Het stuk wat nooit echt JIJ was.

En het is daar waar de eenheid opent.

Schaduw voor schaduw.

Traan voor traan.

Ervaar je je ware kracht.

Open je voor de liefde.

Keer je terug naar de bron.

Terug naar je Ziel"