Breng magie in je leven met de nieuwe maan

Elke maand zijn er enkele dagen waarop de maan haarzelf als het ware ‘opnieuw uitvindt’. Vanuit het niets herrijst ze en begint een geheel nieuwe maanfase. Deze dagen dragen een immense kracht en potentie om nieuwe intenties, inzichten of ideeën te ontketenen.

In de New Moon Circle komen we tijdens die magische dagen samen in een groep van vrouwen, in een cirkel. We bespreken zaken die er echt toe doen en richten ons op actuele thema’s. Je leert om meer in harmonie te leven met het ritme van de maan en minder te voelen dat je ‘moet’. Dit heeft invloed op jou, je werk en je relaties en vooral op het natuurlijke ritme van jouw prachtige vrouwenlichaam.

Wat deze Maancirkel zo bijzonder maakt, is dat we elke nieuwe maan specifiek afstemmen op jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Zo ervaar je bewust wat deze maan jou wil laten zien en leer je de specifieke invloed van de maan in jouw leven. Door astrologie hierin te betrekken, krijgt de maan een diepere persoonlijke betekenis en ontdek je zoveel meer over jezelf.

Samen verkennen we de nieuwe manen en ontrafelen we gezamenlijk het mysterie van de maan en vrouwelijkheid. Elke maan staat voor een thema, is verbonden met de seizoenen en nodigt uit om jezelf te onderzoeken, meer over jezelf te leren en verbinding te maken met de mysterieuze en helende energie van de Maan…

New Moon Circle

Maancirkels met persoonlijke astrologische inzichten, thee en lekkers

  • 12 mei 2024
  • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
25 .
Uitverkocht
Details Maancirkel

Datum en details

De avonden starten om 19.30, inloop vanaf 19.20, duren tot ongeveer 21.30 en vinden plaats op Landgoed Linge Zicht. De locatie daarvan is Flierensestraat 55 in Gendt, Gelderland. 

De prijs voor deze maancirkel is per avond €25 per vrouw. Dit is inclusief btw, thee en lekkers.   

De eerstvolgende maancirkel vindt plaats op zondag 12 mei en staat in het teken van het 'Stier', het teken vol van aardse manifestatiekracht. In deze maan maak je contact met je manifestatiekracht en leer je het geheim hoe je deze superkracht voor jezelf kunt aanwenden. Ben je er klaar voor om die manifestatiekracht eindelijk in jezelf te gaan gebruiken om het leven te creëren wat je zo verlangt? 

Handig om te weten

Veelgestelde vragen

Wat is een maancirkel en wat gebeurt er tijdens een maancirkelbijeenkomst?

Een maancirkel is een bijeenkomst waarin we als vrouwen samenkomen om de magische en creërende kracht van de nieuwe maan te verkennen en te vieren. We werken tijdens een maancirkel met verschillende werkvormen, waaronder meditatie, rituelen, het delen van persoonlijke ervaringen, het stellen van intenties, creatieve expressie en het creëren van een veilige ruimte voor openhartige gesprekken. De focus ligt vaak op het verbinden met de magie van de nieuwe maan met een focus op de specifieke persoonlijke astrologie. Op die manier leer je wat een nieuwe maan specifiek voor jou betekent. 

Wat kost een maancirkel per persoon?

Deelname aan de maancirkel kost €25 per vrouw. Dit is inclusief materialen, thee, lekkers en btw.

Hoe lang duurt een maancirkel?

Een maancirkel begint om 19.30 met een inloop vanaf 19.20 en duurt tot ongeveer 21.30.

Ik vind het moeilijk om over mezelf te praten in een groep, is een maancirkel dan wel iets voor mij?

Een maancirkel nodigt uit om te delen, altijd zonder druk of verwachtingen. Je kunt dus helemaal veilig zijn in het wel of niet willen delen van persoonlijke ervaringen.

Wat is er zo speciaal aan een nieuwe maan?

De nieuwe maan staat bekend als een tijd van vernieuwing en het begin van een nieuwe cyclus. Het symboliseert een frisse start en biedt een kans om intenties te zetten voor de komende maand. In deze periode is er ruimte voor innerlijke reflectie, waarbij je intuïtie duidelijk spreekt. Hiermee is de nieuwe maan een krachtig moment van potentie en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Wat is er zo uniek aan deze maancirkel?

In tegenstelling tot alle andere maancirkels combineren we in deze maancirkel de magie en energie van de nieuwe maan met jouw specifieke geboorte astrologie. Hierdoor leer je wat de nieuwe maan specifiek voor jou betekent en op welke manier je haar magie het krachtigst kunt benutten.

Jouw gids

Naar meer magie van de maan

Benieuwd naar de magie van de maan in jouw leven? 

Kom in de New Moon Circle en ervaar het zelf.