Het verhaal achter ons

Wij zijn Tabe en Nienke, de grondleggers van Soulleadership- een nieuwe dimensie van leiderschap geworteld in de ziel. 

Onze reis begon vele jaren geleden, toen we allebei de kracht ontdekten van het luisteren naar de fluisteringen van onze ziel en ons daardoor te laten leiden. Wat volgde was een diepe ontmoeting met de kracht van het 'niet- weten' en de diepe rust en overgave die daarvan uitgaat. Hierin was er alles, het licht en het donker. We werden zelfgecreëerde illusies en angsten armer en daardoor juist steeds 'rijker'. Door zelf leiderschap vanuit overgave en verbinding met onze ziel, creëerden we een leven vol stroming, waarheid en verbinding. Altijd met onze beiden voeten stevig op de grond en diepe liefde voor elkaar en het leven. 

In de afgelopen jaren hebben we in onze succesvolle praktijk een groeiende trend gezien van mannen, vrouwen en stellen die voornamelijk leven vanuit hun hoofd, angst en controle. Met daaronder vaak een gevoel van eenzaamheid en 'alleen zijn'. Dit inspireerde ons om de Soulleadership methode te ontwikkelen, gebaseerd op meer dan 18 jaar praktijkervaring. Onze methode is een krachtige mix van cutting-edge Soulpsychologie, diepgewortelde doorleefde spiritualiteit en vele hedendaagse praktische tools, ontworpen om jou terug te brengen naar de eenheid, die er altijd al was. 

Naast dat we de oprichters zijn van Soulleadership, zijn we ook gewoon Tabe en Nienke, een man en vrouw die dol zijn op elkaar en ons prachtige gezin. We staan midden in het leven en delen uitsluitend wat we zelf ten diepste ervaren hebben en belichamen. Samen leren, vieren, verdiepen, eren en creëeren we. We pretenderen niets of niemand te zijn; ons enige doel is om je te begeleiden op je eigen reis naar eigenheid zonder pardon, vol overgave en in verbinding met het leven. Simpelweg omdat de mensheid en onze wereld het heel hard nodig heeft. 

Onze missie is om je de eenheid in jezelf weer te laten ervaren en het lef te geven om het voluit en met bezieling te leven. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou te ontdekken wat er mogelijk is wanneer jij leiderschap vanuit je ziel omarmt.

Aum Bhur Bhuvar Svah, Met liefde en licht,

Tabe en Nienke

Experts

Ontmoet ons toegewijde team van experts

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking, waarbij eigenheid centraal staat. Ontdek in jouw unieke Soulleadership ervaring de begeleiding van onze vooraanstaande experts, elk met een unieke specialisatie en een diepgaande aanwezigheid in lichaam, geest, hart en ziel. Maak hieronder kennis met ons inspirerende team."

Gids voor krachtige groei
Nienke de Boer, Phd
Gids voor krachtige groei

Nienke de Boer, Phd

Ik ben Nienke, de visionaire oprichter van Soulleadership - een nieuwe vorm van leiderschap geworteld in de ziel. Mijn missie is om je terug te brengen naar de eenheid die er altijd is. In mijn 18 jaar ervaring als gepromoveerd psycholoog heb ik inmiddels talrijke mensen mogen begeleiden naar het leven vanuit hun Life en Soulpurpose. Mijn gave om 'te zien' wie je werkelijk bent en het diepste donker weer licht te maken, brengt je opnieuw in verbinding met de waarheid over jezelf. Ik combineer gedegen wetenschappelijk kennis op gebied van trauma, bewustzijn en psychologie samen met spiritualiteit en esoterie. Ik reis met je mee naar je diepste schaduwen om ze vanuit kracht te belichten zodat je herinnerd wie je ten diepste bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn.

Lees meer over Nienke
 • Psycholoog
 • Diepte psychologie
 • Loopbaancoaching
 • Trainer
 • Soulpsychology
 • Soulleadership
 • Relatietherapeut
 • Astrologie
Gids naar zelf leiderschap
Tabe de Boer
Gids naar zelf leiderschap

Tabe de Boer

Ik ben Tabe, de visionaire oprichter van Soulleadership - een nieuwe dimensie van leiderschap geworteld in de ziel. Met ruim 30 jaar leiderschapservaring heb ik iedere schaduw van leven en dood in mezelf gezien en geleefd, of het nu in diepe meditatie in de grotten van Tibet was, tijdens diverse oorlogssituaties, of tijdens het rennen van 120 kilometer op blote voeten door de bergtoppen van Nepal. Ik verbind me met jou en daag je uit om te sterven in je eigen angst, om vervolgens te leven vanuit je hartsgedragen vuurkracht. Ik leid je naar de waarheid van jezelf, waarbij je elke illusie, verwachting of aangeboren rol gaat onderzoeken en afleggen waar nodig. Ik vertaal oude wijsheden en tradities naar de moderne tijd, vanuit kracht, compassie en altijd stevig geaard.

Lees meer over Tabe
 • Compassionate leadership
 • Soulleadership
 • Loopbaancoach
 • Motivational speaker
 • Trainer
 • Leiderschap
 • TRE
 • Soulpsychology
 • Sjamanic Healing
Zielsplan Astrologe

Leanne van Beek

Als ervaren astroloog van de ziel en toegewijd tarotlezer, help ik je om verborgen paden te verkennen en de magie van je Ziel te onthullen. Met astrologie als kompas en tarotkaarten als gids, brengen we samen bekende en nog verborgen levenspatronen in kaart. Als astrologe begeleid ik je in je Soulleadership reis op weg naar zelfontdekking en groei.

Energetisch therapeut

Shirly Gerritsen

Ik ben verpleegkundige en energetisch therapeut. Ik combineer mijn medische kennis met energetisch werk waarbij 'compassie' en 'verbinding' mijn kernkrachten zijn. Ik ondersteun jou in de jaartraining 'Divine Feminine Soulleadership' en tijdens diverse retreats en workshops.

Iriscopiste

Joke Rondon

Ik ben een gepassioneerde natuurgeneeskundige en iriscopiste met een diepe liefde voor holistische geneeskunde. Als iriscopiste onthul ik subtiele aanwijzingen in de iris van het oog, de spiegels van je Ziel, waardoor ik inzicht krijgt in jouw gezondheidstoestand. Door deze unieke benadering kan ik gerichte en effectieve behandelplannen opstellen die de natuurlijke balans van je lichaam herstellen en genezing bevorderen. Mijn missie is om jou te vitaliseren en te ondersteunen op jouw Soulleadership pad.