Terug naar overzicht

Nienke de Boer, jouw gids

Gids voor krachtige groei

Ik ben een psycholoog, bezielende (loopbaan)coach, trainer, succesvolle zakenvrouw, tantrica, yogini, trotse vrouw van Tabe en moeder van twee prachtige kinderen. Bovenal heb ik geleerd om mijn leven bezield te belichamen. Bij elke ontmoeting bied ik een veilige omgeving om samen de schaduwen te verkennen, zodat transformatie en verandering mogelijk is. Met mijn oprechte interesse in mensen begeleid ik jou op een reis naar de kern van je verwonde kracht, om die opnieuw te leven.

Naast mijn univeritaire studie psychologie en mijn PhD, heb ik ook jaren gestudeerd aan de Kosmische Universiteit in München. Mijn uitgebreide kennis en ervaring strekken zich uit over verschillende gebieden, waaronder Soulpsychologie, de psychoanalyse & dieptepsychologie, relatietherapie, NLP, TRE, loopbaancoaching, astrologie, tantra, divers bewustzijnswerk, breathwork, nidra meditatie, en wombhealing. Ik ben CRKBO geregistreerd coach en docent en als trotse founder ben ik verantwoordelijk voor Soulleadership™, Soulpsychology™ en Soulregression™. 

Mijn gave om 'te zien' wie je werkelijk bent, brengt je opnieuw in verbinding met je ware zelf. Ik ontvang en sta open voor wat voor het gewone oog onzichtbaar is, terwijl ik tegelijkertijd nuchter en stevig met beide benen op de aarde sta. Mijn uitgebreide kennis en ervaring strekken zich uit over verschillende gebieden, waaronder de psychoanalyse & dieptepsychologie, NLP, Tantra, divers bewustzijnswerk, Breathwork, Nidra, Wombhealing, . Naast univeritaire studies heb ik ook jaren gestudeerd aan de Kosmische Universiteit in München, waar ik LPS en Merkabah heb bestudeerd.