De kracht van echte verbinding

Een dag retraite voor Samen Zijn

Stap uit de dagelijkse drukte en verdiep jullie verbinding tijdens onze exclusieve dag retraite, gewijd aan het verkennen en versterken van de kracht van jullie echte verbinding. 

Tijdens deze exclusieve retraite ervaren jullie rust en harmonie, weg van de afleidingen van het dagelijks leven. Waar jullie begeleid worden om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen.

Door middel van inspirerende gesprekken, verrijkende duo oefeningen en rustgevende duo meditaties zullen jullie ontdekken hoe jullie de verbinding tussen elkaar kunnen verdiepen en versterken. Jullie zullen leren om bewuster aanwezig te zijn bij elkaar, om echt te luisteren naar elkaar en om samen te verbinden vanuit jullie eigenheid.

Ontdek de kracht van echte verbinding tijdens deze bijzondere dag retraite. Geef jullie liefde het cadeau van oprecht aandacht voor elkaar. 

Divine Union Retreat

Stap samen met je partner in een dag van diepe verbinding en liefdevolle groei.

  • 15 juni 2024
  • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Per stel
349 .
Uitverkocht

Deze dag retraite brengt jullie:

  • Diepere verbinding en beter inzicht in elkaars behoeften, verlangens en dromen
  • Ontspanning en rust in een inspirerende omgeving, weg van de dagelijkse routine
  • Oprechte aandacht voor elkaar zonder afleidingen
  • Meer intimiteit en verbondenheid 
  • Meer intimiteit en passie in jullie relatie 
  • Terug naar de eerste liefde die de basis is van jullie verbinding en die versterken
  • Praktische tools en technieken om jullie relatie te verrijken en te laten floreren
  • Hernieuwde energie en inspiratie 

Voor wie? 

Dit retreat is voor koppels die graag een diepere connectie en een beter begrip van elkaars behoeften, verlangens en dromen willen hebben. In een prachtige landelijke omgeving weg van de dagelijkse hectiek, waarin jullie samen volledig aanwezig kunnen zijn bij elkaar. 

Dit retreat nodigt jullie uit om de kracht van onverdeelde aandacht te ervaren en een verdieping van jullie intimiteit en verbondenheid te creëren. Tijdens deze retreat keren we terug naar het vuur van jullie oorspronkelijke liefde om die te versterken met praktische tools en technieken die jullie relatie verrijken. Het is een avontuur voor koppels die willen herontdekken hoe ze hun relatie kunnen voeden en de passie en liefde weer kunnen laten stromen. 

Details over deze dag

De dag start om 10.00, inloop vanaf 09.45 en eindigt rond 18.00. De dag vindt plaats op Landgoed Linge Zicht, Flierensestraat 55 in Gendt.  Een heerlijke lunch is inbegrepen. 

Jullie gidsen in deze retreat

Toe aan een heerlijke dag vol verbinding en
aandacht voor elkaar? Meld je aan!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of dit bij ons past?

Wanneer jullie open staan om jezelf in spiegels te zien en te verbinden in alle openheid en kwetsbaarheid dan weet je dat deze retreat passend is voor jullie.

Wat verstaan jullie onder sensualiteit en heeft deze retreat met seks te maken?

Sensualiteit is voor ons een levensenergie en heeft in de basis niets met seksualiteit te maken. Sensualiteit is de pure liefde voor het leven en de belichaming van jezelf in jouw leven. Sensualiteit kan wel aan de basis liggen voor het verdiepen van intimiteit en seksualiteit. In deze retreat vinden geen expliciete seksuele handelingen plaats.

Welke ervaring hebben we nodig om mee te kunnen doen?

Er is geen specifieke voorkennis, opleidingsniveau of (spirituele) ervaring vereist.

Wat kost de retreat?

De investering als koppel voor deze prachtige dag bedraagt €349.

Waar vindt de retreat plaats?

De retreat vindt plaats op Landgoed Linge Zicht. Een plek waar de natuur om je heen voelbaar is, het water nog stroomt en verstilling als vanzelf ontstaat. Landgoed Linge Zicht is gevestigd aan de Flierensestraat 55 in Gendt (Gelderland).

Kunnen ook koppels van gelijke sekse deelnemen aan deze retreat?

Jazeker, ook koppels van gelijke sekse kunnen deelnemen aan dit heerlijke retreat!