Onze geweldige docenten

Yoga teachers are heart-centered guides who inspire and support a sense of unity and well-being in every class.

Bij Soul Yoga worden onze lessen geleid door een team van ervaren en toegewijde yogadocenten die gepassioneerd zijn over het delen van hun kennis en het begeleiden van jouw yogareis. Met een schat aan ervaring en een diepgaand begrip van verschillende yogastijlen, staan onze docenten klaar om je te ondersteunen, te inspireren en je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een krachtige flow om je energie te verhogen, een rustige practice om te ontspannen of diepere houdingen wilt verkennen, onze docenten zijn er om je te begeleiden met zorgvuldig samengestelde instructies en aanmoedigende begeleiding. Ze creëren een inclusieve en ondersteunende sfeer waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun achtergrond of ervaring.

Met een focus op veiligheid, uitlijning en het cultiveren van mindfulness, zijn onze yogadocenten niet alleen deskundig in het fysieke aspect van yoga, maar ook in het helpen van het creeren van een diepere verbinding met jezelf te vinden, zowel op als buiten de mat. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde beoefenaar die zijn praktijk wil verdiepen, onze docenten zijn er om je te begeleiden op elk punt van je reis.

Met hun passie, toewijding en warme persoonlijkheden maken onze geweldige yogadocenten het mogelijk om de voordelen van yoga te ervaren, waar je ook bent. Maak hieronder kennis met ons geweldige team!

Tabe de Boer

Tabe, afgestudeerd aan de Saswhita School voor Yoga en Wijsbegeerte, combineert zijn ervaring als Luitenant-Kolonel met diepgaande kennis van yoga. Hij integreert yoga binnen defensie en onderzoekt de impact ervan op PTSS, terwijl zijn lessen zowel verrijkend als ontspannend zijn, toegankelijk voor beginners en gevorderden. Met zijn achtergrond en passie biedt Tabe een unieke ervaring waarbij fysieke kracht, mentale balans en ontspanning samenkomen.

Nienke de Boer

Nienke, zowel psycholoog als yogadocent, combineert haar begrip van de menselijke geest en het vrouwelijke lichaam in haar lessen. Met 'Restorative Moon Yoga' en 'Yoga Nidra' wil ze diepe ontspanning voor iedereen toegankelijk maken, en haar lessen bieden zowel verlichting van spanning als innerlijke vernieuwing. Door haar kennis van het vrouwelijk lichaam en de werking van het onderbewustzijn te integreren, creëert Nienke een betoverende ervaring die rust, begrip en harmonie tussen geest en lichaam bevordert.

Lucienne van Geene

Lucienne, afgestudeerd aan de docentenopleiding Samsara in 2014, deelt sinds 2012 met passie haar liefde voor yoga Met een diversiteit aan achtergronden, waaronder Yoga en Dans, Hatha Yoga Flow en Crital Alignment Yoga, begeleidt ze haar studenten op een unieke ontdekkingsreis naar het zelf, waarbij flexibiliteit, kracht en balans samenkomen in een sfeer van ontspanning en groei.

Krista Hoekstra

Krista ziet yoga als een essentiële verbinding met haar lichaam en geest, waarbij ze zowel uitdagingen als tools ontdekt om ermee om te gaan. Sinds zeven jaar geleden met yoga begon, is het een integraal onderdeel van haar leven geworden, waarbij ze dagelijks put uit de wijsheid van de traditie. Na opleidingen bij de Dutch Yoga Academy en Arhanta, deelt ze nu haar kennis en liefde voor yoga met anderen, waarbij de yogamat voor haar een veilige plek is voor zelfzorg en compassie.

Rebecca Meijberg

Rebecca ontdekte yoga tijdens haar zwangerschap, wat leidde tot een passie voor lesgeven na het volgen van verschillende opleidingen zoals Vinyasa Yoga Teacher Training te volgen, gevolgd door opleidingen tot Yin Yoga, Holistische Kinderyogadocent en Holistisch Ademcoach.. Haar lessen bieden een warme en accepterende sfeer, waar deelnemers fysieke en innerlijke groei ervaren, gesteund door Rebecca's begeleiding in een veilige omgeving.

Vraag jouw proefles aan

Gratis proefles

Stap binnen in deze ervaring van volledige aanwezigheid en ontdek de transformerende kracht van Body Mind & Soul Yoga. Hier nodigen we je uit om te groeien, te bloeien en dieper in contact te komen met jezelf. Welkom bij deze reis naar innerlijke rust, balans en verbondenheid.

Vraag hier jouw proefles Body Mind & Soul Yoga aan!