Wortels van Wijsheid: Een Workshop in Voormoeder Opstellingen

De workshop "Wortels van Wijsheid" op vrijdag 24 mei brengt diepgaande verbinding met je voormoeders door middel van opstellingen. Tijdens deze workshop verbind je met de rijke erfenis van je voormoeders en verken je de invloed die je voormoeders hebben op je huidige leven. Door middel van opstellingen, een krachtige methode die inzicht geeft in verborgen dynamieken, ontdek je onbewuste patronen, overtuigingen en emoties die door generaties heen zijn doorgegeven.

De workshop biedt jou een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt werken aan het helen van familiepatronen, het loslaten van belemmerende overtuigingen en het omarmen van de wijsheid en kracht van je voormoeders. Het geeft je diep inzicht krijgen in jezelf en versterkt de verbinding met jouw wortels om met meer authenticiteit en veerkracht te leven.

"Wortels van Wijsheid" is een uitnodiging om de verhalen, kracht en wijsheid van je voormoeders te eren en te omarmen, en om een diepere verbinding te creëren met je eigen essentie en erfgoed.

Wortels van wijsheid: Voormoeder Opstellingen

"Wortels van Wijsheid", een indrukwekkende opstellingsdag die diep inzicht geeft in je voormoederlijn.

  • 24 mei 2024
  • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Eenmalig
129 .
Uitverkocht
Over deze dag

Details

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 24 mei en verwelkomt 14 deelnemers, zowel beginners als gevorderden. De dag begint met een meditatie, gevolgd door een korte introductie over de basisprincipes en regels van het werken met voormoeder opstellingen. 

Vervolgens gaan we aan de slag met opstellingen, waarbij je een concrete vragen kunt inbrengen. Zelfs als je geen vraag hebt, kan je gevraagd worden om als representant deel te nemen aan een opstelling. Als representant vertegenwoordig je dan een voormoeder in de lijn van degene die een opstelling doet. Het bijwonen van een opstellingendag als representant levert ook veel persoonlijke waardevolle inzichten op.

Om je opstelling goed voor te bereiden, ontvangen we graag van tevoren je vraag, bij voorkeur zo concreet mogelijk, en wat je aan inzicht/ervaring hoopt te verkrijgen aan het einde van de dag. Deze informatie ontvangen we graag een tot twee weken voorafgaand aan de workshop, zodat we voldoende tijd hebben om ons op de opstellingen te concentreren.

De workshop begint om 09.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Houd er rekening mee dat de workshop iets kan uitlopen. Tijdens de dag wordt er goed voor je gezorgd met heerlijke lunch, thee, sappen, fruit en lekkers. 

Kosten voor deze dag

Wil je jouw specifieke moederlijn opstellen of een vraag inbrengen dan kost deze dag €169  (let op: er is ruimte voor maximaal 4 'vragen' of 'individuele moederlijn opstellingen'. 

Neem je deel als representant dan kost deze dag €129

Dit is inclusief btw, thee, lunch en lekkers. 

 

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren voor deze workshop?

Tot 30 dagen voor aanvang van de retreat ontvang je een volledige restitutie van het inschrijfgeld. Bij annulering tot 14 dagen voor aanvang wordt de helft van het inschrijfgeld gerestitueerd. Annuleer je binnen 14 dagen voor aanvang, dan vindt er geen restitutie plaats.

Mag ik mijn deelname aan een ander geven als ik onverwacht niet kan?

Ja, indien je onverwacht niet kunt, mag je je inschrijving overdragen aan iemand anders. Het is wel belangrijk dit vooraf aan ons te communiceren.

Heb ik specifieke ervaring met opstellingen of systemisch werken nodig om deel te kunnen nemen?

Nee, de workshop is toegankelijk voor iedereen en verreist geen specifieke opleiding of ervaring.

Moet ik iets meenemen naar de workshop?

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de workshop ontvang je informatie over de benodigdheden voor deze workshop