Midzomer Retreat

Ontdek de Magie van Midzomerdag op onze midzomer Retreat!

Stap uit de dagelijkse drukte en omarm de rust en magische energie van Midzomerdag op vrijdag 21 juni tijdens onze unieke midzomer Retreat. Verwen jezelf met een dag vol energie, verbinding en zelfontdekking te midden van de prachtige natuur op ons landgoed. Begin je ochtend met verkwikkende yoga in de buitenlucht, omringd door de kalmerende geluiden en streling van de zon. Ervaar de werking van het intrigerende labyrint en laat je leiden door de magische paden van dit eeuwenoude symbool. Ontdek de diepe betekenis van de reis naar binnen en ervaar een moment van reflectie en introspectie te midden van de rustgevende omgeving. Daarbij maak je ook kennis met de genezende kracht van etherische oliën, welke je naderhand ook mee naar huis neemt. Tijdens deze dag, geniet je van heerlijk biologisch eten, bereid met liefde en zorg. Reserveer vandaag nog je plek voor deze betoverende midzomer Retreat en laat jezelf onderdompelen in de magie van het moment. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! 

Midzomer Retreat

Ontdek Midzomerdag tijdens onze Retreati: yoga in de boomgaard, magie van het labyrint, etherische oliën & heerlijk eten! Reserveer nu! Vol=vol.

  • 21 juni 2024
  • Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!
Eenmalig
139 .
Uitverkocht

Wat neem je na deze dag mee naar huis?

  • Innerlijke Vernieuwing: Je ervaart een diepe innerlijke vernieuwing en een hernieuwde balans na een dag vol verkwikkende activiteiten en wellness.
  • Kracht van Zelfzorg: Je leert concrete zelfzorgtechnieken met behulp van etherische oliën, waardoor je deze krachtige tools in je dagelijkse leven kunt integreren.
  • Stressvermindering: Je vermindert stress en laat negatieve energie los, waardoor je met een lichter hart naar huis gaat.
  • Verbondenheid met de Natuur: Je voelt een diepere verbondenheid met de natuur door de geneeskrachtige eigenschappen van oliën, labyrinth en yoga. 
  • Positieve Energie: Je neemt de magische midzomer energie mee naar huis, gevuld met een hernieuwd gevoel van vitaliteit, inspiratie en een dieper begrip van zelfzorg.

Data, tijden en kosten

Deze heerlijke retreat vindt plaats op vrijdag 21 juni 2024 op landgoed Linge Zicht.  Dit prachtige landgoed gelegen aan de rivier de Linge, omring door prachtige natuur is gelegen aan de Flierensestraat 55 in Gendt (Gelderland).  Voor slechts €139,- per persoon (inclusief btw) kun je deelnemen aan een dag vol vernieuwing en welzijn. 

Heb je nog vragen of voel je een nieuwsgierig verlangen? Aarzel niet om ze met ons te delen via het contactformulier. Ik, Nienke, sta klaar om persoonlijk contact met je op te nemen en al je vragen met liefde te beantwoorden!

Je gids op deze retreat dag